Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα μας που επικράτησε με 2-0 του Θεμιστοκλή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 18′ σε εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρή, αλλά στην συνέχεια ο Κεραυνός πήρε τα ηνία του αγώνα και έφτασε στο γκολ.

Στο 32′ ο Γερολυμάτος με μία υπέροχη κίνηση από δεξιά μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε τη σέντρα και ο Μακρής με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε τον ρυθμό και στο 55′ ήρθε το 2-0. Ο Μακρής κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανάλαβε να εκτελέσει ο Κυριάκος.

Ο Σαρατσιώτης το απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Κυριάκος με πλασέ προ κενής εστίας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας και “κλείδωσε” το τρίποντο.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παναγιώτης Δουγιέκος): Φραντζέσκος, Μαλαματίνης (53′ Ρέντζος), Φανός Χ., Φανός Αλ., Κυριάκος, Μπαρμπούδης, Μπάσο (90′ Κουλουρίδης), Κρομμύδας (68′ Γεωργιάδης), Μακρής, Γερολυμάτος, Παλάι Ντ. (76′ Κουλουριώτης).

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Σαρατσιώτης, Ραυτόπουλος Β., Ρούσσης, Αλεξανδρής (68′ Ραυτόπουλος Δ.), Ανδρεαδάκης, Βίλα, Λιαμπότης (74′ Αλεξίου), Παπαδόπουλος (74′ Κουρκουνάς), Κωστόπουλος (60′ Αχτίπης), Ραυτόπουλος Β., Φραγκιδάκης.