Με ξεχωριστή λαμπρότητα ο Κεραυνός Πετρούπολης έκλεισε τη φετινή σεζόν, την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο γήπεδο Γ’ Γρηγορίου. Η τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς έγινε σε κλίμα ευθυμίας, χαράς, αλλά και έντονης συναισθηματικής φόρτισης, έπειτα από δύο χρόνια αναμονής και προσμονής λόγω της πανδημίας.

Η μέρα ήταν αφιερωμένη και στους γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας, οι οποίοι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα με πολλές και ωραίες εκπλήξεις. Το γήπεδο γέμισε από πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τις όμορφες εκδηλώσεις που είχε ετοιμάσει ο σύλλογος και βεβαίως τα εξαιρετικά παιχνίδια επίδειξης των αθλητών μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη παρέλαση όλων των τμημάτων του συλλόγου μας και έπειτα ήταν η σειρά για τα παιχνίδια επίδειξης των αθλητών μας. Ακολούθως, ο Κεραυνός βράβευσε τον Δημήτρη Κάρτσακα για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο.

Με την παρουσία του μας τίμησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας, ο οποίος δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων έργων στο γήπεδο, προκειμένου αυτό να πάρει την κατάλληλη άδεια για την διεξαγωγή επίσημων αγώνων.

Το παρών έδωσε επίσης ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Φώτης Χριστόπουλος, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Προγραμματισμού & Οικονομικών Υπηρεσιών Θοδωρής Λάππας, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσάνθη Παχίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βαμβακάς, ο πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης Νίκος Κούστας και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ηλίας Αναστασάκος.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία του, τον Δημήτρη Μαρνέρη, CEO του ΠΑΡΟΝCLUB και Πρόεδρο του City Doctors, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα εδώ και χρόνια τον σύλλογο.

Το φινάλε της εκδήλωσης βρήκε τους γονείς γεμάτους χαρά και ικανοποίηση να απολαμβάνουν τα εδέσματα που προσέφερε ο σύλλογος. Φαγητό, ποτό, χορός και τραγούδι ολοκλήρωσαν μία υπέροχη χρονιά!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την συνεργασία!

Επιστροφή το Φθινόπωρο!

giorti1

giorti2

giorti3

giorti4

giorti5

giorti6

giorti7

giorti9

giorti10

giorti11

giorti12

giorti13

 

 

 

 

Pin It