Στις νίκες επέστρεψε ο Κεραυνός που επικράτησε εκτός έδρας με 5-3 του Δάσους Χαϊδαρίου σε ένα παιχνίδι... ακατάλληλο για καρδιακούς.

Η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί στο 14' με γκολ του Περαμερίτη, αλλά σε διάστημα επτά λεπτών (35' Σάφρας, 42' Ζαχαρίας) δέχθηκε δύο τέρματα και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ωστόσο ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου μέρους έφερε το ματς στα ίσα με τον Κατηφόρη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47' βρέθηκε και πάλι να κυνηγάει το σκορ με το δεύτερο γκολ του Ζαχαρία, αλλά σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της και μέσα σε τρία λεπτά έφερε τούμπα το ματς.

Στο 69' ο Γκουτσούλας ισοφάρισε σε 3-3 και στο 72' ο Κατηφόρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κόλλιας στο 80', κλειδώνοντας τη νίκη του Κεραυνού.

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Τσόλκας, Δάκτυλας (84' Μουρούτης), Αγγελόπουλος, Στάθης, Γεωργιάδης, Κράιας, Ζαχαρίας, Μπουγιούκος, Σάφρας, Σταυρόπουλος Π. (84' Σαλιώνης), Καλύβας (65' Σταυρόπουλος Στ.).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκουτσούλας): Δασκαλάκης, Τασιαδάμης, Μητράκος (59' Κόλλιας), Φαρμάκης (52' Ψύλλας Στ.) (85' Γομάτος), Κωστόπουλος, Κυριάκος, Ψύλλας Δ., Περαμερίτης, Κατηφόρης (85' Λιανός), Γκουτσούλας, Χριστόπουλος (59' Σούμπας).

Pin It